Post-HBO opleiding inzetbaarheids-deskundige

Wil jij echt het verschil maken maken voor medewerkers en zorgen dat organisaties succesvol en betekenisvol zijn in de toekomst? Meld je dan aan voor de opleiding! Deze opleiding is geschikt voor iedereen die betrokken is bij het opstellen, implementeren en/of uitvoeren van inzetbaarheidsbeleid. Na het volgen van deze opleiding ontvang je een officieel Post bachelor diploma van de HAN en heb je voldoende handvatten om direct en succesvol aan de slag te gaan met in het inzetbaarheidsbeleid in jouw organisatie. Je leert:

  • inzetbaarheid te meten en te analyseren;
  • beleid voor inzetbaarheid te ontwikkelen;
  • draagvlak creëren voor het inzetbaarheidsbeleid;
  • hoe dit beleid door te voeren, monitoren en aan te passen;

Download de leaflet en bekijk het programma en de kosten

Schrijf je direct in!

De opleiding start 10 oktober en vindt plaats in Woudenberg. Wil jij deelnemen? Inschrijven voor deze opleiding is heel eenvoudig. Klik op onderstaande button en je wordt doorgestuurd naar de inschrijfpagina van CS Opleidingen.

Officieel Post Bachelor diploma

Je sluit de opleiding af met een managementgame en de presentatie van een businesscase, waarin je een organisatie advies geeft over een actueel inzetbaarheidsvraagstuk. Bij een voldoende resultaat op beide onderdelen ontvang je een officieel Post bachelor diploma van de HAN.

Meer informatie over het programma van de opleidingen en de kosten vind je in de leaflet.

Heb je nog vragen?

Heb jij een vraag rondom de opleiding? Neem dan direct contact met ons op. Naast de opleiding bieden we ook andere trainingen en Masterclasses aan op het gebied van duurzame inzetbaarheid.