Wie zijn wij?

Bruis heeft als missie om de bevlogenheid van medewerkers te vergroten zodat organisaties maximale resultaten kunnen behalen.

Bruis baseert haar methode op wetenschappelijk onderzoek en is daarmee hét adviesbureau voor duurzame inzetbaarheid.

De oprichter van Bruis is Nathalie Scholtes. Zij zet zich, samen met anderen, in om organisaties succesvoller te maken door de inzetbaarheid van medewerkers te vergroten.

Bruis is uniek door de combinatie van Register Consultants Duurzame Inzetbaarheid met (para)medische-, arbeidsdeskundige- én brede strategische HR-expertise. Bruis is actief binnen alle branches.

Nathalie in het kort

Nil volentibus arduum (Niets is moeilijk voor hen die willen) brengt Nathalie elke dag in de praktijk. Afkomstig uit een echt ondernemersgezin kent ondernemen weinig geheimen voor haar. Deze achtergrond samen met haar doortastendheid en deskundigheid maken haar tot een gewaardeerde sparringpartner voor directies en managers. Vanuit een managementfunctie in de paramedische sector werd ze actief als bedrijfsadviseur bij een arbodienstverlener. Vervolgens heeft zij zich verder gespecialiseerd met de opleiding tot Arbeidsdeskundige en Register Consultant Duurzame inzetbaarheid (RCDI®). Het is haar overtuiging dat de grootste winst te behalen is door een effectieve preventieve aanpak. Nathalie is tevens als docente verbonden aan CS opleidingen waar zij lessen verzorgt voor verscheidene Post-HBO opleidingen.

Een greep uit onze klanten

Passen wij bij elkaar?

Onze klanten kenmerken zich door open te staan voor vooruitgang, reflectie en ze zijn bereid om de stappen te ondernemen die nodig zijn om resultaat te behalen.

Wij zijn de partner die verantwoordelijkheid neemt. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Die inspireert en vanuit een onderbouwd plan het beste resultaat haalt.

Heb je het beste voor met je medewerkers en klanten en ben je bereid om daarvoor in actie te komen? Dan passen wij bij elkaar.

Laten we kennis maken

    Hoe kun je ons bereiken?

    Telefoon: 085-076 14 14

    E-mail: info@bruis.com