We stellen ons aan je voor

Bruis heeft als missie om het meest innovatieve en grensverleggende adviesbureau voor inzetbaarheidsvraagstukken te zijn.

De oprichters van Bruis zijn Erwin van der Zanden en Nathalie Scholtes. Zij zetten zich, samen met hun team, in om je organisatie succesvoller te maken door de inzetbaarheid van je medewerkers te vergroten.

Bruis is uniek door de combinaties van Register Consultants Duurzame Inzetbaarheid met (para)medische-, arbeidsdeskundige- én brede strategische HR-expertise. Ze zijn voornamelijk actief in de zorg, maakindustrie en zakelijke dienstverlening.

Een greep uit onze klanten

Passen wij bij elkaar?

Onze klanten kenmerken zich door open te staan voor vooruitgang, reflectie en ze zijn bereid om de stappen te ondernemen die nodig zijn om resultaat te behalen.

Wij zijn de partner die verantwoordelijkheid neemt. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Die inspireert en vanuit een onderbouwd plan het beste resultaat haalt.

Heb je het beste voor met je medewerkers en klanten en ben je bereid om daarvoor in actie te komen? Dan passen wij bij elkaar.

Hier kun je ons vinden

Bruis

Europaplein 1

5684 ZC Best

Laten we kennis maken

Onze locatie

route

Europaplein 1
5684 ZC Best