Arbeidsdeskundig onderzoek

Een medewerker valt (langdurig) uit als gevolg van ziekte of gebrek. Voor zowel medewerker als werkgever een vervelende situatie waar veel wettelijke verplichtingen bij komen kijken. Wij zorgen dat aan deze verplichtingen wordt voldaan met onze arbeidsdeskundige expertise.

Onze arbeidsdeskundigen geven advies of een medewerker, nu of in de toekomst, kan terugkeren in het eigen werk. Ook worden andere re-integratiemogelijkheden binnen of buiten de organisatie onderzocht. Onze adviezen zijn objectief, helder en pragmatisch. Wij zorgen dat je als werkgever en medewerker verder kan.

Uiteraard zijn wij aangesloten bij de Stichting Register Arbeidsdeskundigen (SRA) en de Nederlandse vereniging van Arbeidsdeskundigen (NVvA).

onze diensten

Meer oplossingen

Duurzame inzetbaarheid

Optimale inzetbaarheid leidt tot een hoge productiviteit, laag verzuim, werkplezier en betrokken medewerkers. Hier heb je als werkgever een grote invloed op. Hoe doe je dat?

Lees verder

Opleiding & Training

Wil je meer kennis hebben over inzetbaarheid of zorgen dat je als leidinggevende daar een invloed op hebt? Ontwikkel je verder met een van onze trainingen.

Lees verder

Wat klanten over ons zeggen

Meer reviews

Kom in contact

We helpen je graag met bredere verzuimvraagstukken, ben je benieuwd? Neem dan contact met ons op.