Opleiding en training

De wereld verandert steeds sneller. Dus het is belangrijk om je kennis en kunde up to date te houden. Ben je leidinggevende? Of houden de onderwerpen verzuim en duurzame inzetbaarheid jou bezig? Dan zit je bij ons goed om je verder te ontwikkelen.

Wij bieden de volgende mogelijkheden:

  • Masterclass
  • Trainingen
  • Post-HBO opleiding

Bekijk hieronder ons actuele aanbod

Training leidinggeven aan inzetbaarheid

De leidinggevende heeft een cruciale rol in de inzetbaarheid van medewerkers. In deze training nemen we leidinggevenden hierin mee. Gespreksvaardigheden en competenties worden in kaart gebracht en getraind. Ook geven we aandacht aan het vergroten van eigenaarschap van medewerkers. Na deze – Incompany- training zijn leidinggevende klaar om een optimale inzetbaarheid te bevorderen!

Download hieronder de leaflet voor meer informatie

Masterclass inzetbaarheid

Is het jouw ambitie om meer te weten over (duurzame) inzetbaarheid? Wil je hierin de kartrekker worden in jouw organisatie? Dan is onze masterclass wat voor jou!

Download de leaflet of kijk voor de data en geef je op

Post-HBO opleiding inzetbaarheidsdeskundige

De omgeving waarin organisaties en haar medewerkers actief zijn verandert voortdurend. Wat vandaag de werkelijkheid is kan er morgen anders uitzien. Hoe zorgt een organisatie er bijvoorbeeld voor dat ze in een krappe arbeidsmarkt medewerkers weten te boeien? Dat medewerkers optimaal inzetbaar zijn en blijven?

Een inzetbare medewerker is onder andere vitaal, bekwaam, betrokken en is in staat om met veranderingen om te gaan. Het realiseren van doorlopend inzetbare medewerkers vraagt om een adequaat en meetbaar inzetbaarheidsbeleid. Om de juiste faciliteiten, inzetbaarheidsprogramma’s en interventies. Ook vereist het medewerkers die hierin zelf de regie nemen. Hoe breng je de huidige inzetbaarheid in kaart? Hoe kom je tot het juiste beleid en aanpak? En hoe neem je hierin alle betrokkenen mee? Dat leer je in de opleiding Inzetbaarheidsdeskundige. Na afronding van deze opleiding ben jij de deskundige op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

Download hieronder de leaflet voor meer informatie

Deze opleiding is een gezamenlijk initiatief van Bruis en CS Opleidingen.

Verzuimtraining leidinggevende

De rol van leidinggevende is cruciaal in het verloop van verzuim. Hoe zorg je ervoor dat je leidinggevende alle mogelijkheden benut en kennis heeft van relevante wet-en regelgeving? Wij trainen leidinggevenden zodat zij optimaal hun rol inzetten om verzuim terug te dringen. Dit doen wij door het geven van maatwerktrainingen die aansluiten op het (verzuim)beleid van de organisatie. Meer weten?

Download hieronder de leaflet voor meer informatie

Wat deelnemers over ons zeggen

Benieuwd naar andere mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch, via teams of we komen bij je langs.