Plan van aanpak duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid is een steeds belangrijker onderwerp voor veel organisaties. Dit zorgt namelijk voor een prettiger werkklimaat en betere resultaten. Bij Bruis benaderen wij deze term door middel van het Bruis DI model® en onze methodiek genaamd I MOVE®. Wil jij graag aan de slag met duurzame inzetbaarheid en ben je nog op zoek naar een sterk plan van aanpak? Bruis helpt je verder.

Hoe ziet het plan eruit?

Het I MOVE® stappenplan is een unieke tool waarmee we de verkregen inzichten in de onderzoeksfase omzetten naar de juiste focus. Met I MOVE® ben je verzekerd van de meest effectieve aanpak. Hiermee krijg jij antwoord op de vraag: ‘hoe creëren we een plan op maat rondom duurzame inzetbaarheid’. In dit overzichtelijke stappenplan leggen we vast welke ambities de organisatie heeft, waar de focus ligt, welke interventies ingezet worden en wie wat en wanneer oppakt.

De klant blijft in control

Met het plan van aanpak zorgen wij ervoor dat jij zélf aan de slag kunt met duurzame inzetbaarheid binnen de organisatie. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zelfredzaam worden en zelf de controle blijven houden. Hierbij wordt toegang gegeven tot onze digitale projectmanagementtool die de uitvoering van het stappenplan inzichtelijk maakt. Dankzij deze tool kunnen er interne taken toegewezen worden en weet iedereen wat er speelt. Samen kijken we naar een werkwijze waar jij je prettig bij voelt om zo de resultaten te behalen die jij voor ogen hebt.

Neem contact op met Bruis

Voor een op maat gemaakt plan van aanpak rondom duurzame inzetbaarheid ben je bij Bruis aan het juiste adres. Wij geloven in wat we doen en geven dan ook garantie af op het resultaat. Onze methodiek is wetenschappelijk onderbouwd en wordt ondersteund door middel van onze jarenlange ervaring én kennis. Ben je benieuwd wat Bruis voor jouw organisatie kan betekenen? Wij komen graag met je in contact. Bekijk onze doe-het-zelf abonnementen of mail ons via info@bruis.com.

Call Now ButtonBel ons op +31 (0) 85 076 1414