Duurzame inzetbaarheid

Wil jij aan de slag met het optimaliseren van de duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers? Dat is goed nieuws, dit leidt namelijk tot betere bedrijfsresultaten en een werkklimaat waar met veel plezier gewerkt wordt. Wij noemen dat winnend werkgeverschap. Benieuwd hoe jij de duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers versterkt? Wij vertellen je er graag over.

 

Duurzame inzetbaarheid optimaliseren

Duurzame inzetbaarheid is meer dan alleen gezondheid en vitaliteit. Wij benaderen deze term vanuit een integrale visie die wetenschappelijk onderbouwd is. Deze visie is vertaald naar het Bruis DI model® en de basis van onze methodiek, de I MOVE®. Dit zorgt voor een stapsgewijze en doelgerichte aanpak. Het is een stevige leidraad voor iedere organisatie die aan de slag wil met dit onderwerp, nu én later.

Wat beïnvloedt de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers?

We beginnen met het inzichtelijk maken van de factoren die de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers beïnvloeden. Hierbij kijken we naar de rol van de organisatie en die van de medewerker. Aan de organisatiekant richten we ons op het creëren van de juiste condities, zoals cultuur en leiderschap. Maar laten we vooral de inzet van de medewerkers niet vergeten! We vergroten het eigenaarschap en optimaliseren de dialoog tussen werkgever en medewerker.

samen aan de slag

Als organisatie kun je ervoor kiezen om dit volledig samen met ons te doen. We maken graag kennis met jouw organisatie en onderzoeken alle voorwaarden die zijn meegenomen in het Bruis DI model®. Op basis van de resultaten volgt een advies en een plan van aanpak om samen aan de slag te gaan.

Krijg ondersteuning op maat en ga aan de slag. Wij kijken uit naar jou bericht.

 

Onze oplossingen

Samen met Bruis aan de slag

Samen inzetbaarheid vergroten

Bruis maakt graag kennis met jouw organisatie. Zo kunnen we gericht ondersteunen om de inzetbaarheid effectief te vergroten. Benieuwd hoe wij dat doen?

Masterclass duurzame inzetbaarheid en verzuim Bruis

masterclass inzetbaarheid

Is het jouw ambitie om meer te weten over (duurzame) inzetbaarheid? Wil je hierin de kartrekker worden in jouw organisatie? Dan is onze masterclass wat voor jou!

Bruis di model

Wat is duurzame inzetbaarheid en waar begin je? De behoefte aan een praktisch inzetbare leidraad heeft Bruis vertaald naar onderstaand model, het Bruis DI model®. Voor velen is DI een containerbegrip maar ons model geeft houvast om gericht aan de slag te gaan.

Bruis model

Contact opnemen?

Heb je een vraag of wil je meer informatie ontvangen over onze diensten? Neem dan telefonisch contact op of vul onderstaand contactformulier in. 

Call Now ButtonBel ons op +31 (0) 85 076 1414