inzetbaarheid

Wil je aan de slag met het optimaliseren van de (duurzame) inzetbaarheid in jouw organisatie? Dat is goed nieuws want dat leidt tot betere bedrijfsresultaten en een werkklimaat waar met veel plezier gewerkt wordt!
Wij noemen dat winnend werkgeverschap.

Inzetbaarheid is meer dan alleen gezondheid en vitaliteit. Wij benaderen duurzame inzetbaarheid vanuit een integrale visie die wetenschappelijk onderbouwd is. Deze visie is vertaald naar het Bruis DI model® en de basis van onze methodiek, de I MOVE®. Dit zorgt voor een stapsgewijze en doelgerichte aanpak. Het is een stevige leidraad voor iedere organisatie die aan de slag wil met inzetbaarheid, nu én later.

We beginnen met het inzichtelijk maken van de factoren die de inzetbaarheid beïnvloeden. Hierbij kijken we naar de rol van de organisatie en die van de medewerker.
Aan de organisatiekant richten we ons op het creëren van de juiste condities, zoals cultuur en leiderschap.
Maar laten we vooral de inzet van de medewerkers niet vergeten! We vergroten het eigenaarschap en optimaliseren de dialoog tussen werkgever en medewerker.

Als organisatie kun je ervoor kiezen om dit volledig samen met ons te doen,
maar je kunt ook aan de slag met onze Doe Het Zelf-abonnementen. Kies één van de opties, krijg de ondersteuning die bij jou past en ga direct aan de slag!

Bruis Di model

Wat is duurzame inzetbaarheid en waar begin je? Voor velen is DI een containerbegrip maar ons model geeft houvast om gericht aan de slag te gaan.
Lees meer…

samen aan de slag

Samen aan de slag

Bruis maakt graag kennis met jouw organisatie. Zo kunnen we gericht ondersteunen om de inzetbaarheid effectief te vergroten. Benieuwd hoe wij dat doen?
Lees meer…

doe het zelf

Doe het zelf abonnement

Liever aan de slag zonder begeleiding? Dat kan ook! Met onze volledig gedigitaliseerde methodiek kun je eenvoudig zelf starten met het optimaliseren van de inzetbaarheid van je medewerkers!

Lees meer…

masterclass

masterclass

Is het jouw ambitie om meer te weten over (duurzame) inzetbaarheid? Wil je hierin de kartrekker worden in jouw organisatie?
Dan is onze masterclass wat voor jou!

Lees meer…