Wie zijn wij? Nathalie Sholtes en Erwin van der Zanden

Wie wij zijn

Erwin van der Zanden en Nathalie Scholtes zijn de eigenaren van Bruis. Zij zetten zich, samen met anderen, in om je organisatie succesvoller te maken door de inzetbaarheid van je medewerkers te verbeteren.

Bruis is uniek door de combinaties van Register Consultants Duurzame Inzetbaarheid met (para)medische-, arbeidsdeskundige- én brede strategische HR-expertise. De perfecte combinatie om winnend werkgeverschap te bereiken.

Bruis richt haar pijlen voornamelijk op de maakindustrie, zakelijke dienstverlening, de zorg, overheid en het onderwijs.

Wat hebben de klanten van Bruis met elkaar gemeen? Ze willen allemaal gaan voor winnend werkgeverschap. Ze willen het beste uit hun medewerkers halen. Want ze weten: juist door medewerkers te laten bruisen, bruist een organisatie.

OVer Erwin

“The future belongs to those who prepare for it today”
(Malcom X) past Erwin als gegoten. Met zijn expertise en ruime ervaring als senior strategisch HR-manager in verschillende organisaties weet Erwin dat vooruitkijken noodzakelijk is om je doelen te bereiken. Als geen ander weet hij organisaties feilloos door strategische processen en ontwikkelingen te leiden om het maximale rendement te behalen.
Na het succesvol afronden van de opleiding tot RCDI® (Register Consultant Duurzame Inzetbaarheid) richt hij zich met een niet aflatende energie op het ondersteunen en het optimaliseren van de strategie en beleid van klanten om de inzetbaarheid van hun medewerkers te vergroten. Vanuit zijn visie kunnen alleen dan organisatiedoelstellingen succesvol behaald worden. Nu maar vooral in de toekomst.
Met zijn bevlogenheid, expertise en scherpzinnigheid weet Erwin alle stakeholders te boeien en te binden. Zijn betrokkenheid en vastberadenheid om het beste resultaat te behalen zorgen ervoor dat klanten van Bruis het maximale halen uit de mogelijkheden en voorbereid zijn op de toekomst.

Meer weten over Erwin?

OVer nathalie

“Nil Volentibus Arduum”
(niets is moeilijk voor hen die willen) brengt Nathalie elke dag in de praktijk. Afkomstig uit een echt ondernemersgezin kent ondernemen weinig geheimen voor haar. Deze achtergrond samen met haar doortastendheid en deskundigheid maken Nathalie tot een gewaardeerde sparringpartner voor directies en managers. Startend in een uitvoerende functie is ze doorgegroeid naar een managementfunctie in de paramedische sector. Vervolgens werd ze actief als bedrijfsadviseur bij een arbodienstverlener waar ze organisaties adviseerde en ondersteunde omtrent verzuim- en inzetbaarheidvraagstukken. Vanwege haar niet aflatende “honger” naar nieuwe kennis en inzichten heeft zij vervolgens de opleiding tot Arbeidsdeskundige en een aantal jaren later tot RCDI® succesvol afgerond. Dit vanwege haar overtuiging dat de grootste winst te behalen is door een effectieve preventieve aanpak. Sinds enige jaren is Nathalie als docente verbonden aan CS opleidingen waar zij lessen verzorgt voor verscheidene Post-HBO opleidingen. Een bevlogen, bruisende en verbindende persoonlijkheid kenmerken Nathalie. Met gevoel voor humor en betrokkenheid gaat en staat ze voor de beste resultaten voor de klanten van Bruis.

Meer weten over nathalie?

Call Now ButtonBel ons op +31 (0) 85 076 1414