Wat anderen over ons zeggen

Wij laten graag anderen aan het woord om te vertellen hoe zij onze samenwerking ervaren.
Ook enthousiast geworden over onze aanpak?
Plan een vrijblijvende afspraak in om te weten wat wij voor jou kunnen betekenen.

Wat anderen over ons zeggen

Wij laten graag anderen aan het woord om te vertellen hoe zij onze samenwerking ervaren. Ook enthousiast geworden over onze aanpak? Plan een vrijblijvende afspraak in om te weten wat wij voor jou kunnen betekenen.

Ronald Loonen – Partner bij Boumans & Partners Advocaten

Geen brandjes blussen maar preventief inzetten op ziekteverzuim

“Ons ziekteverzuim was hoog en zo kwamen we bij Bruis terecht. Ze verrasten ons met hun aanpak. We kwamen al snel tot de conclusie dat we niet alleen brandjes moeten blussen als die zich voordoen, maar dat het ons zou helpen om preventief met duurzame inzetbaarheid aan de slag te gaan.

Bruis maakte een scan van ons bedrijf en we betrokken alle leidinggevenden erbij. Er was een bijeenkomst voor alle collega’s en we startten met inzetbaarheidsgesprekken. We werkten al met functionerings- en beoordelingsgesprekken, maar tijdens het inzetbaarheidsgesprek raak je een dieper niveau: hoe ziet jouw toekomst eruit? Hoe blijf je inzetbaar? Wat doe je daar zelf aan? Wat kan de organisatie daarin betekenen? De uitdaging daarin is dat je ook zaken teruglegt bij medewerkers en dat we opvolgen. Bruis trainde ons daar in.

Wat me aanspreekt in de methode van Bruis is de gestructureerdheid. Bij de basis starten en vanuit daar planmatig de volgende stap nemen. Het is prettig samenwerken. Ze zijn nuchter, maar raken tegelijkertijd de juiste emotionele snaar. Ze behartigen de belangen van de werknemer zonder die van de werkgever uit het oog te verliezen. En de resultaten? De inspanningen beginnen hun eerste vruchten af te werpen.”

Saskia Portengen – Verzuimadviseur Afdeling P&O, Beleid & Advies Albert Schweitzer Ziekenhuis

Bruis geeft handen en voeten aan ingewikkelde materie

“Bruis voert al onze arbeidskundige onderzoeken uit. Dat is niet eenvoudig. Ik heb veel rapportages gezien, maar die van Bruis springen er met kop en schouders bovenuit. Ze zijn zeer goed leesbaar, geven praktische handvaten en zijn daarnaast ‘UWV-proof’.

Vaak duurt het even voordat je een organisatie kent, maar bij Bruis ging dat verbazingwekkend snel. Inmiddels hebben we een echte relatie opgebouwd met elkaar. Vertrouwen is daarbij de basis. Bruis is communicatief supersterk. Ingewikkelde materie weten ze op een prettige, verbindende en open manier duidelijk uit te leggen aan onze personeelsadviseurs, leidinggevenden én medewerkers.

Met Bruis weet ik dat het wordt geregeld. Bruis komt haar afspraken na en reageert snel. Naast de arbeidsdeskundige onderzoeken bel ik ze regelmatig met een korte vraag: ze fungeren dan als kennisbron voor ons. Vaak geven ze dan ook nog wat extra slimme tips. Bruis heeft haar eigen netwerk. Dat maakt het voor ons gemakkelijk. We zijn daardoor ook minder kwetsbaar. Ik kan met en op ze bouwen.”

Anne-Jaap Deinum – Directeur NEVAT (branchevereniging metaal- en maakindustrie)

Kennis en enthousiasme zorgen voor de klik

“Binnen onze branche liggen flinke uitdagingen als het gaat om duurzame inzetbaarheid van mensen. De technologische ontwikkelingen staan niet stil en daarin is ons ‘human capital’ ontzettend belangrijk. Hoe behoud je mensen voor je bedrijf? Hoe zorg je dat iemand zijn pensioen fysiek en mentaal haalt? Welke stappen moet je dan doorlopen en wat betekent dit financieel? Vragen die onze leden dagelijks bezig houden.

Bruis ontwikkelde voor onze leden een programma en gaf twee masterclasses. Daar kwamen zeer enthousiaste reacties op. Een van onze leden kwam er zo achter waar de hobbels zitten voor zijn bedrijf en hoe hij deze concreet kan aanpakken.

Bruis heeft een bewezen methodiek en stelt de juiste vragen. Ze snappen wat ons bezig houdt en denken mee. Ze zijn echt onze kennispartner. Hun proactieve houding, leergierigheid en enthousiasme zorgt voor de klik!”

Call Now ButtonBel ons op +31 (0) 85 076 1414