Bruis in de landelijke media

Schrijver

admin

Onderwerp Algemeen
Gepubliceerd op

27 februari 2023

We hadden niet gedacht dat dit nog eens de kop zou zijn van ons blog, maar het staat er toch echt. RTL Nieuws heeft de resultaten van ons onderzoek gepubliceerd met de aanvulling van hoogleraar arbeidsmarkt Ton Wilthagen. Ook hij ziet, in lijn met onze resultaten van het onderzoek, dat bedrijven meer de positieve kant zien van thuiswerken. “Thuiswerken vraagt om een hoge mate van vertrouwen. Sceptische werkgevers of leidinggevenden, moesten nu wel. Ze hadden geen keuze. En ze hebben gezien dat er ook thuis werk uit onze handen komt. Sterker nog, bij onderzoeken blijkt altijd dat thuiswerkers productiever zijn.”

Wij doen dagelijks onderzoek naar mensen in bedrijven, hoe zij werken, wat hun werken beïnvloed en vooral waar kan het beter?

Waar kunnen wij het verschil maken zodat ondernemers, management en medewerkers met enthousiasme naar het werk gaan en vooral ook zo hun werkdag weer afsluiten.

Waar als je binnenkomt voelt dat het bruist, van plezier, van nieuwe dingen maken, van nieuwe dingen leren en ontwikkelen maar vooral van succes.

Dat is waar wij ’s morgens ons bed voor uitkomen en dat is wat wij doen: zorgen dat organisaties worden geïnspireerd om het anders te doen, om betere bedrijfsresultaten te halen. Dit doen wij door WINNEND WERKGEVERSCHAP te faciliteren. Het wetenschappelijke bewijs is er en wij garanderen dat onze aanpak leidt tot betere bedrijfsresultaten. Kom en BRUIS met ons mee.