Erwin van der Zanden

“The future belongs to those who prepare for it today”

(Malcom X) past Erwin als gegoten. Met zijn expertise en ruime ervaring als senior strategisch HR-manager in verschillende organisaties weet Erwin dat vooruitkijken noodzakelijk is om je doelen te bereiken. Als geen ander weet hij organisaties feilloos door strategische processen en ontwikkelingen te leiden om het maximale rendement te behalen.
Na het succesvol afronden van de opleiding tot RCDI® (Register Consultant Duurzame Inzetbaarheid) richt hij zich met een niet aflatende energie op het ondersteunen en het optimaliseren van de strategie en beleid van klanten om de inzetbaarheid van hun medewerkers te vergroten. Vanuit zijn visie kunnen alleen dan organisatiedoelstellingen succesvol behaald worden. Nu maar vooral in de toekomst.
Met zijn bevlogenheid, expertise en scherpzinnigheid weet Erwin alle stakeholders te boeien en te binden. Zijn betrokkenheid en vastberadenheid om het beste resultaat te behalen zorgen ervoor dat klanten van Bruis het maximale halen uit de mogelijkheden en voorbereid zijn op de toekomst.

Klik hieronder om kennis te maken met Erwin