samen aan de slag

Wij maken graag kennis met jouw organisatie. Tegen welke uitdagingen loop jij aan bij de verdere ontwikkeling van je organisatie? Hoe staat het bijvoorbeeld met de wendbaarheid van je medewerkers, hun vitaliteit en ontwikkeling?
En hoe staat het met de randvoorwaarden vanuit de organisatie? Zoals leiderschap, opleidingsmogelijkheden en
een gezonde werk-privébalans?
Kortom, hoe staat het met de inzetbaarheid binnen jouw organisatie?

Om bovenstaande vraag te kunnen beantwoorden onderzoeken wij de voorwaarden die opgenomen zijn in ons Bruis DI model®. Uit de analyse van de resultaten volgt een gericht advies om samen te komen tot een effectief plan van aanpak.
Wil je als werkgever graag 24/7 inzicht hebben waar je staat? Dat kan! Wij hebben onze dienstverlening gedigitaliseerd zodat je
altijd inzicht hebt in de resultaten.

Wil je samen aan de slag of liever alleen een DI analyse? Dat kan natuurlijk ook!
Bekijk onderstaande opties of neem contact met ons op als je meer wilt weten over de mogelijkheden

van a tot z

A tot Z

Wil je een integrale aanpak op maat? Volledig en optimaal ondersteunt worden? Dat kan!
Onze inzet is op basis van maatwerk en behoefte. Wil je meer weten wat de mogelijkheden zijn?
Neem contact met ons op

di analyse

DI Analyse

Soms wil je als organisatie alleen weten hoe je ervoor staat zonder direct een traject in te zetten. Ook dat is bij ons mogelijk.
Met ons digitale platform kun je tevens 24/7 bij je resultaten. Mocht je later behoefte hebben aan ondersteuning of verder met een Doe Het Zelf-abonnement dan is dat altijd mogelijk.
Meer weten over de DI analyse?
Mail ons met je vraag

Dialoog

Dialoog

Niets is zo belangrijk als communicatie. Hoe zorg je ervoor dat je als werkgever en medewerker over de juiste zaken praat? Onze dialoogtool zorgt ervoor dat je de juiste onderwerpen met elkaar bespreekt en samen tot gerichte en duidelijke afspraken komt. Dat is de manier om te komen tot verandering. Weten wat onze dialoogtool voor jouw organisatie kan betekenen?
Neem contact met ons op

ROI duurzame inzetbaarheid

Return of investment

Wil je eerst weten wat een investering in duurzame inzetbaarheid oplevert voordat je aan de slag gaat? Wij maken jouw Return on Investment (ROI) in euro’s inzichtelijk. Dat doen we aan de hand van de KOBADI-tool, ontwikkeld door TNO. Het maakt inzichtelijk wat duurzame inzetbaarheid jouw organisatie in euro’s aan productiviteit oplevert.
Meer weten?

Call Now ButtonBel ons op +31 (0) 85 076 1414