Tja…en nu?

Tja…en nu? Dat was mijn gedachte vorig jaar september toen ik mijn opleiding tot register consulent duurzame inzetbaarheid afrondde. Fantastisch resultaat, begrijp me goed en na zo een studie ben je blij met elk uur vrije tijd dat je weer hebt. Maar tja….de naam Plus AD, dat paste niet zo meer. En dat soort gedachten laten je niet meer los, dus hakte ik de knoop door. We gaan voor een nieuwe naam, nieuwe ideeën en diensten en zo ontstond Bruis. Trots op het resultaat dat er nu staat, want het vertegenwoordigt alles wat we zijn, doen èn willen brengen in het (arbeids)leven van anderen: Bruis. Als fysiotherapeut en arbeidsdeskundige was ik al gericht geweest op het verbeteren van het kwaliteit van leven van anderen en nu met Bruis valt alles samen. Bevlogen werken dat is in optima forma zijn en tja…wie wil dat nu niet?
© Bruis® |  Design Creative Impact Point