Als muziek in
je oren

Opleiding en training

Bruis verzorgt diverse opleidingen voor meerdere stakeholders in de organisatie, gericht op duurzame inzetbaarheid.

Training Leidinggeven aan inzetbaarheid

De rol van de leidinggevende om het proces rondom duurzame inzetbaarheid te optimaliseren is cruciaal. In de training ‘Leidinggeven aan inzetbaarheid’ geven we je inzichten én trainen we jouw vaardigheden. Uiteraard komen ook het voeren van een effectief gesprek (dialoog), kennis over duurzame inzetbaarheid en de opbrengsten van duurzame inzetbaarheid aan bod.

De training bieden we zowel aan als open training als in company (maatwerk).

Klik hier voor data van de open training of om je aan te melden. Geïnteresseerd in een in company training? Neem contact met ons op

Praktische training inzetbaarheid

Deze training is specifiek gericht op het MKB. Ben je een HR-functionaris, een directeur of bedrijfsleider? Dan nemen we je graag mee op reis door de wereld van duurzame inzetbaarheid. Aan de hand van handige tools en een concreet stappenplan word je door ons gecoacht en getraind. Na het volgen van de training heb je onder meer inzicht in het thema duurzame inzetbaarheid, ben je in staat een verbeterplan op te stellen en heb je inzicht in de bedrijfsspecifieke risico’s en kansen rondom duurzame inzetbaarheid.

Je volgt een aantal bijeenkomsten en krijgt ondersteuning bij het opstellen van een bedrijfsspecifiek plan van aanpak.

Klik hier voor data waarop de training plaatsvindt of om je aan te melden.

Workshop inzetbaarheid; what’s in it for me?

Deze training is gericht om de medewerkers mee te nemen in het thema Duurzame Inzetbaarheid. Wat houdt het precies in en wat ligt in de invloedsfeer van de medewerker? Hoe kan een medewerker er zelf voor zorgen dat hij vitaal en met veel werkplezier zijn pensioen kan halen? Welke opbrengsten heeft dit voor de medewerker? Dit is belangrijk om het inzetbaarheidsgesprek inhoud te geven. De opgedane kennis leidt tot bewustwording en daarmee eigenaarschap.

Deze workshop bieden wij alleen in company aan. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Masterclass Duurzame inzetbaarheid

In de masterclass Duurzame Inzetbaarheid nemen we je één dagdeel mee in het thema duurzame inzetbaarheid. We gaan in op het belang van duurzame inzetbaarheid, op de opbrengsten en we nemen je mee in de mogelijke stappen om te komen tot een effectief plan om de inzetbaarheid van je medewerkers te verbeteren.

Na de masterclass heb je meer kennis en inzicht over Duurzame Inzetbaarheid. Voor jou is het niet langer een containerbegrip.

De masterclass bieden we zowel aan als open training als in company (maatwerk)

Klik hier voor data waarop de training plaatsvindt of om je aan te melden.

Call Now ButtonBel ons op +31 (0) 85 076 1414